Tomas Carlsson Lantbruk Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall jordbruksrörelse, företrädesvis mjölkproduktion, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tomas Carlsson Lantbruk Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Tomas Carlsson Lantbruk Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 1991-03-28 så skapades Tomas Carlsson Lantbruk Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Tomas Carlsson Lantbruk Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556423-2394 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skövde.

Just nu är Tomas Carlsson Lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Tomas Carlsson Lantbruk Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0500-460488 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tomas Carlsson Lantbruk Aktiebolag är Karlsson, Fritz Thomas Johnny som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kenneth Rune Evert som är född 1961 och har titeln Suppleant, Skytt, Stig Thomas som är född 1966 och har titeln Revisor, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .