Goliat i Sverige Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Goliat i Sverige Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Goliat i Sverige Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Goliat i Sverige Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-05-08.

Goliat i Sverige Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1991-04-16. Men sedan 2000-02-15 så har Goliat i Sverige Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Öm V. Backgården 2, 541 36, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Goliat i Sverige Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0500-419311.

Skövde arbetar för att företag som Goliat i Sverige Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Goliat i Sverige Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall idka försäljning, export, import, konstruktion och konsulttjänster avseende metallkonstruktioner företrädesvis för högtryckstvättar, tvättanläggningar, blandare av kemikalier och vatten, ventilationsutrustning, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Goliat i Sverige Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Johansson, Yvonne Kristina Elisabet -Karlsson, Karl Gunnar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Goliat i Sverige Aktiebolag och det är följande personer, Karlsson, Karl Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Yvonne Kristina Elisabet som är född 1949 och har titeln Suppleant, Eliasson, Claes Erik Gustav som är född 1957 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Goliat i Sverige Aktiebolag är 556424-1882.