G & S Konsult Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva restaurang-, kiosk- och caférörelse och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för G & S Konsult Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är G & S Konsult Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 1991-10-09 så skapades G & S Konsult Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556429-0293 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skövde.

Just nu är G & S Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med G & S Konsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0500-488903 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom G & S Konsult Aktiebolag är Dal, Sabiha som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dal, Kemal som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Dal, Daniel som är född 1974 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Stig Göran som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .