PL:s Support Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556438-0789 är organisationsnummer för företaget PL:s Support Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PL:s Support Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som PL:s Support Aktiebolag finns i.

PL:s Support Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-12-02 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PL:s Support Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

PL:s Support Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PL:s Support Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -Dyberg, Marcus Wilhelm Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med PL:s Support Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0500-468850 eller genom brev på följande adress:
Fjärrvärmev. 2, 541 65, Skövde

Föremål för bolagets verksamhet är marknadsföring och försäljning av städ- och kemisk- tekniska artiklar samt föreläsningar och projektledning inom it och ekonomi och därmed förenlig verk- samhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PL:s Support Aktiebolag och det är Dyberg, Marcus Wilhelm som är född 1970 och har titeln Extern VD, Larsson, Anders Carl Johan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jensen, Bo Martin Hother som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jensen, Maud Regina Charlotta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Larsson, Karin Annika Marie som är född 1966 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln RevisorBokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor,