TMV Miljöteknik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

TMV Miljöteknik Aktiebolag är ett bolag som finns i Skövde. I TMV Miljöteknik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lilja, Bengt Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Granborg, Karin Helena som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Karin Ulrika som är född 1982 och har titeln Suppleant, Eliasson, Claes Erik Gustav som är född 1957 och har titeln Revisor, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln RevisorS Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TMV Miljöteknik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå TMV Miljöteknik Aktiebolag på telefon 0500-480408.

Bolaget skall driva funktionskontroll och service av luftbehandlingsinstallationer samt konsultverksamhet inom miljöområdet.

Idag är TMV Miljöteknik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

TMV Miljöteknik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

TMV Miljöteknik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och TMV Miljöteknik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TMV Miljöteknik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

TMV Miljöteknik Aktiebolag har 556438-5267 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.