Böja Stommen Lantbruks Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Böja Stommen Lantbruks Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Böja Stommen Lantbruks Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Böja Stommen Lantbruks Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Böja Stommen Lantbruks Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-01-22. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där företaget finns i jobbar för att företag som Böja Stommen Lantbruks Aktiebolag ska trivas.

Böja Stommen Lantbruks Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Skövde så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lantbruksrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Böja Stommen Lantbruks Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Böja Stommen Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Böja Stommen Lantbruks Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0511-83328.

Firman tecknas var för sig av -Lindström, Anders Lennart -Lindström, Britt Anna Elisabeth.

De som är på något sätt har med Böja Stommen Lantbruks Aktiebolag är Lindström, Anders Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Britt Anna Elisabeth som är född 1954 och har titeln Suppleant, Josefsson, Bengt Gustav Sixten som är född 1949 och har titeln Revisor, Mariestads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Böja Stommen Lantbruks Aktiebolag har 556441-4646 som sitt organisationsnummer.