Skaraborgs Offset Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556445-9609 är organisationsnummer för företaget Skaraborgs Offset Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skaraborgs Offset Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Skaraborgs Offset Aktiebolag finns i.

Skaraborgs Offset Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-04-10 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skaraborgs Offset Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Skaraborgs Offset Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skaraborgs Offset Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Skaraborgs Offset Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0500-424540 eller genom brev på följande adress:
Kvarnv. 1, 541 57, Skövde

Bolaget skall bedriva tryckeri och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skaraborgs Offset Aktiebolag och det är Gauterud, Ole Henrik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Stefan Arne som är född 1969 och har titeln Suppleant, Larsson, Joy Veronica som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ottarson, Magnus Stefan som är född 1965 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,