NSC Training Systems AB

Västra Götalands län

Information

556447-1885 är organisationsnummer för verksamheten NSC Training Systems AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NSC Training Systems AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som NSC Training Systems AB finns i.

NSC Training Systems AB har varit registrerat sedan 1992-04-24 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för NSC Training Systems AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

NSC Training Systems AB är Publikt bolag och det finns flera verksamheter i Skövde som också är Publikt bolag.

Firmatecknare för NSC Training Systems AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med NSC Training Systems AB så kan ni göra det på telefon genom 0500-443660 eller genom brev på följande adress:
G. Kungsv. 54, 541 32, Skövde

Bolaget skall arbeta med utveckling och försäljning av såväl egna produkter som extern uppdragsverksamhet inom skydd och säkerhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med NSC Training Systems AB och det är Nyfelt, Leif Antero som är född 1961 och har titeln VD, Nyfelt, Leif Antero som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Jan Bertil som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rylander, Ivan Unoson som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, von Horn, Carl Johan C:son som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Gavel, Staffan Gunnar Erik som är född 1948 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,