Leuchovius Lantbruks Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Leuchovius Lantbruks Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Leuchovius Lantbruks Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Leuchovius Lantbruks Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Leuchovius Lantbruks Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-05-11. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där bolaget finns i jobbar för att bolag som Leuchovius Lantbruks Aktiebolag ska trivas.

Leuchovius Lantbruks Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Skövde så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva animalieproduktion, växtodling, entreprenadverksamhet samt fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Leuchovius Lantbruks Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Leuchovius Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Leuchovius Lantbruks Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8220178.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Leuchovius Lantbruks Aktiebolag är Leuchowius, Rita Elsa Christina som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Leuchowius, Kristina Rebecka Louise som är född 1983 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, Skytt, Stig Thomas som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Leuchovius Lantbruks Aktiebolag har 556447-6587 som sitt organisationsnummer.