HOAB - Håkan Olofsson AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns HOAB - Håkan Olofsson AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. HOAB - Håkan Olofsson AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

HOAB - Håkan Olofsson AB är momsregistrerat sedan2003-10-16 och har organisationsnummer 556458-1915.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0500-434443 alternativt besöka eller skicka post till HOAB - Håkan Olofsson AB på följande adress Loringav. 7, 541 56, Skövde.

HOAB - Håkan Olofsson AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I HOAB - Håkan Olofsson AB så sitter följande personer i styrelsen: Olofsson, Lars Joel Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Tidholm, Käthie Gunilla som är född 1949 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, entreprenad och handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.