Muttern i Skövde Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva reparationer och underhåll av fordon, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Muttern i Skövde Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Muttern i Skövde Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 1993-02-09 så skapades Muttern i Skövde Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Muttern i Skövde Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Muttern i Skövde Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556460-8858 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skövde.

Just nu är Muttern i Skövde Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Muttern i Skövde Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0500-410500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Muttern i Skövde Aktiebolag är Johansson, Alf Jan-Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Rolf Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Margot Viola som är född 1955 och har titeln Suppleant, Unér, Håkan Arne som är född 1963 och har titeln Revisor, Arvidsson, Björn Krister som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Andersson & Arvidsson Revision Aktiebolag som är född och har titeln RevisorBjörn Arvidsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .