K.P Bengtsson Förvaltnings AB

Västra Götalands län

Information

556464-5272 är organisationsnummer för verksamheten K.P Bengtsson Förvaltnings AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K.P Bengtsson Förvaltnings AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som K.P Bengtsson Förvaltnings AB finns i.

K.P Bengtsson Förvaltnings AB har varit registrerat sedan 1993-04-14 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för K.P Bengtsson Förvaltnings AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

K.P Bengtsson Förvaltnings AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för K.P Bengtsson Förvaltnings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med K.P Bengtsson Förvaltnings AB så kan ni göra det på telefon genom 0500-450420 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva handel med aktier och äga fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med K.P Bengtsson Förvaltnings AB och det är Bengtsson, Kjell Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Rolf Olof Vilhelm som är född 1949 och har titeln Suppleant, Berg, Stig Carl Johan som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,