Billinge Skog Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Billinge Skog Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som Billinge Skog Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Billinge Skog Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Billinge Skog Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1993-05-03. Men sedan 1993-01-01 så har Billinge Skog Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nils Ericsons g. 11, 541 50, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Billinge Skog Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0500-434983.

Skövde arbetar för att företag som Billinge Skog Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Billinge Skog Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva gallring och skogsavverkning med maskin, massagebehandling och friskvård, handel med värdepapper, äga och förvalta fast egendom och idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Billinge Skog Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Billinge Skog Aktiebolag och det är följande personer, Enarsson, Bert Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Enarsson, Anna-Carin Maria som är född 1958 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven-Ove Kennet som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Billinge Skog Aktiebolag är 556466-3515.