Euronomen Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Euronomen Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Euronomen Aktiebolag finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Euronomen Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Euronomen Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Euronomen Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Euronomen Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsg. 22, 541 31, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0500-48211.

Skövde arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Euronomen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Euronomen Aktiebolag har idag 556466-8902 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Euronomen Aktiebolag

Bolaget skall bedriva översättningsverksamhet samt konsulttjänster företrädesvis inom marknadsföring, samt därmed förenlig verksamhet.

I Euronomen Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bischoff, Jürgen som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Werge Hjerpe, Karin som är född 1965 och har titeln Suppleant, Hassberg, Frida Maria som är född 1956 och har titeln Revisor, .