YAT Medical Consult Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns YAT Medical Consult Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. YAT Medical Consult Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

YAT Medical Consult Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556470-6470.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 018-713232 alternativt besöka eller skicka post till YAT Medical Consult Aktiebolag på följande adress Walling. 8, 111 60, Stockholm.

YAT Medical Consult Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I YAT Medical Consult Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Taha, Ali Ahmed som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva allmän- och specialistläkarmottagning, äga och idka handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.