Skultorps Åkeri & Grus Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Skultorps Åkeri & Grus Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Skultorps Åkeri & Grus Aktiebolag finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skultorps Åkeri & Grus Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Skultorps Åkeri & Grus Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Skultorps Åkeri & Grus Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skultorps Åkeri & Grus Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skövdev. 3, 541 57, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0500-433107.

Skövde arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Skultorps Åkeri & Grus Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Skultorps Åkeri & Grus Aktiebolag har idag 556476-8256 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Skultorps Åkeri & Grus Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Skultorps Åkeri & Grus Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Lars Erland som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Mikael som är född 1971 och har titeln Suppleant, Leffler, Lennart Johan Björn Gudmar som är född 1940 och har titeln Revisor, Eliasson, Sune Elving som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .