Digo Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Digo Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Digo Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Digo Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Digo Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-01-28. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där företaget finns i jobbar för att företag som Digo Aktiebolag ska trivas.

Digo Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Skövde så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra betonghåltagning samt beläggning på industrigolv samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Digo Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Digo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Digo Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-418820.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Digo Aktiebolag är Williamsson, Tonny Åke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fredriksson, Per Anders som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Nils Christer som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindén, Nils Börje Ingemar som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Digo Aktiebolag har 556482-2079 som sitt organisationsnummer.