Nya Färg & Form Måleri i Skövde AB

Västra Götalands län

Information

Nya Färg & Form Måleri i Skövde AB är ett bolag som finns i Skövde. I Nya Färg & Form Måleri i Skövde AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Jerker Wilhelm som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Micael Wilhelm som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Kerstin Birgitta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lindell, Set Thomas som är född 1950 och har titeln Revisor, Ottarson, Magnus Stefan som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Företagsrevision Syd AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Nya Färg & Form Måleri i Skövde AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nya Färg & Form Måleri i Skövde AB på telefon 0500-438060.

Bolaget ska bedriva måleri och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nya Färg & Form Måleri i Skövde AB av bolagstypen Aktiebolag.

Nya Färg & Form Måleri i Skövde AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Nya Färg & Form Måleri i Skövde AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Nya Färg & Form Måleri i Skövde AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nya Färg & Form Måleri i Skövde AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Nya Färg & Form Måleri i Skövde AB har 556496-4749 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.