Junix Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Junix Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Junix Aktiebolag finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Junix Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Junix Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Junix Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hertig Johans g. 18, 541 30, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0500-480181.

Skövde arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Junix Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Junix Aktiebolag har idag 556496-5522 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Sjöman, Anette Gunvor Margareta -Sjöman, Per Morgan är den som för stunden ansvarar för Junix Aktiebolag

Bolaget skall sälja kläder och smycken och utföra färg- och stilanalys samt därmed förenlig verksamhet.

I Junix Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjöman, Per Morgan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöman, Anette Gunvor Margareta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Hansson, Lisbeth Susanne som är född 1958 och har titeln Revisor, Rundqvist, Klas Gustav som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .