Skövde Rehabcenter AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva en privat sjukgymnastisk mottagning samt idka förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skövde Rehabcenter AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Skövde Rehabcenter AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 1994-10-25 så skapades Skövde Rehabcenter AB och verksamheten är har F-skattsedel Skövde Rehabcenter AB har haft det sedan 1995-01-01.

Skövde Rehabcenter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556497-5752 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skövde.

Just nu är Skövde Rehabcenter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Skövde Rehabcenter AB så går det att nå dem via telefon på 0500-411499 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skövde Rehabcenter AB är Hedman, Mats Håkan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallqvist, Annelie Elisabeth som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Reisen, Mark Henrik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallqvist, Berit Margareta som är född 1938 och har titeln Suppleant, Olsén Hedman, Gun Harriet Margareta som är född 1939 och har titeln Suppleant, Reisen, Lena Kristina som är född 1964 och har titeln SuppleantLindell, Set Thomas som är född 1950 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .