Höron Sound Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Höron Sound Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Höron Sound Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Höron Sound Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Höron Sound Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-11-03. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Höron Sound Aktiebolag ska trivas.

Höron Sound Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Skövde så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultation, service, installation, tillverkning, försäljning och marknadsföring inom området teknisk audiologi samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Höron Sound Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Höron Sound Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Höron Sound Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-414161.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Höron Sound Aktiebolag är Friberg, Bo Arne som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Friberg, Ester Martha Viola som är född 1946 och har titeln Suppleant, Renström, Per-Erik Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Höron Sound Aktiebolag har 556498-0620 som sitt organisationsnummer.