C Wingren Landskap Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

C Wingren Landskap Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där C Wingren Landskap Aktiebolag finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. C Wingren Landskap Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket C Wingren Landskap Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. C Wingren Landskap Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till C Wingren Landskap Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till V. Ansgarig. 4, 216 12, Limhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8882666.

Skövde arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är C Wingren Landskap Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

C Wingren Landskap Aktiebolag har idag 556500-6920 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för C Wingren Landskap Aktiebolag

Bolaget skall bedriva landskapsarkitektur och landskapsplanering samt därmed förenlig verksamhet.

I C Wingren Landskap Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wingren, Carola Maria som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Germundsson, Bengt Tomas som är född 1954 och har titeln Suppleant, Eliasson, Sune Elving som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .