HOIS Sweden Hois AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och HOIS Sweden Hois AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HOIS Sweden Hois AB är ett av dem. Statusen för HOIS Sweden Hois AB är att Bolaget är aktivt.

HOIS Sweden Hois AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-12-21. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HOIS Sweden Hois AB ska trivas.

HOIS Sweden Hois AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Skövde så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska arbeta med affärsutveckling och styrning av innovationer och företag, bland annat i egna portföljbolag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HOIS Sweden Hois AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är HOIS Sweden Hois AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med HOIS Sweden Hois AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55577080.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -externa firmatecknaren.

De som är på något sätt har med HOIS Sweden Hois AB är Johansson, Marie Ulrika Christina som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Engelhardt, Lennart som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Preskar Engelhardt, Anita som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Olofsson, Sten Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

HOIS Sweden Hois AB har 556501-4411 som sitt organisationsnummer.