Snittexpressen Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556502-0434 är organisationsnummer för bolaget Snittexpressen Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Snittexpressen Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Snittexpressen Aktiebolag finns i.

Snittexpressen Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-12-30 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Snittexpressen Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Snittexpressen Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Snittexpressen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Snittexpressen Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5125505 eller genom brev på följande adress:
Kvarnv. Ljunghem, 540 17, Lerdala

Bolaget skall bedriva import av blommor samt försäljning till fackhandel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Snittexpressen Aktiebolag och det är Ljungkvist, Robert Birger David som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Runge, Rolf Lennart som är född 1965 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor,