Utah Consulting Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Skövde finns det ett Aktiebolag som heter Utah Consulting Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Utah Consulting Aktiebolag i Västra Götalands län. Skövde är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1995-02-03 så har Utah Consulting Aktiebolag varit registrerat. Idag är Utah Consulting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Utah Consulting Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Utah Consulting Aktiebolag så kan ni göra det på 0500-480602.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom informationssystemutveckling, administrations- och ledningsfunktioner bl a mot delstaten Utah i USA samt tillhandahålla tjänster inom transport och resesektorn samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Isaksson, Claes Morgan Sören som är född 1968 och har titeln Likvidator, Jönsson, Ulf Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Utah Consulting Aktiebolag har 556505-2544 som sitt organisationsnummer.