Chapdent AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik, värdepappershandel, fastighetsförvaltning, jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Chapdent AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Chapdent AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 1995-02-28 så skapades Chapdent AB och bolaget är har F-skattsedel Chapdent AB har haft det sedan 1997-01-01.

556510-0640 är organisationsnummret för bolaget som finns i Skövde.

Just nu är Chapdent AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Chapdent AB så går det att nå dem via telefon på 0504-61725 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Chapdent AB är Wennström, Nils Johan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennström, Lena Marie Kerstin som är född 1957 och har titeln Suppleant, Jansson, Christer Allan som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Christer Jansson AB som är född och har titeln Revisor, .