proseab AB

Västra Götalands län

Information

proseab AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där proseab AB finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. proseab AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. proseab AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till proseab AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skärv Skogsbrynet , 532 92, Axvall men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9821028.

Skövde arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är proseab AB Privat, ej börsnoterat.

proseab AB har idag 556520-9466 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för proseab AB

Bolaget skall bedriva utbildning samt konsultverksamhet inom individ- och organisationsutveckling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I proseab AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Borhammar, Eva Christina som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Snygg, Gert Arne som är född 1952 och har titeln Suppleant, Rundqvist, Klas Gustav som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .