AG Bokföring AB

Västra Götalands län

Information

AG Bokföring AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där AG Bokföring AB finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. AG Bokföring AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket AG Bokföring AB har haft sedan 1997-01-01. AG Bokföring AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till AG Bokföring AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vårfrug. 19, 541 31, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0500-417576.

Skövde arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är AG Bokföring AB Privat, ej börsnoterat.

AG Bokföring AB har idag 556521-7865 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för AG Bokföring AB

Bolaget skall utföra redovisning, bokslut, deklarationer, datatjänster, ekonomiska konsultationer åt mindre och medelstora företag och därmed förenlig verksamhet.

I AG Bokföring AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Willebrand, Kent Stefan som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Torell, Ann-Marie Elisabeth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sven Thomas som är född 1981 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Yvonne Viola Marianne som är född 1956 och har titeln Revisor, Uddevalla Bokförings- & Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .