Götlunda CNC Teknik AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Götlunda CNC Teknik AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Götlunda CNC Teknik AB är ett av dem. Statusen för Götlunda CNC Teknik AB är att Bolaget är aktivt.

Götlunda CNC Teknik AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-24. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Götlunda CNC Teknik AB ska trivas.

Götlunda CNC Teknik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Skövde så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad med legotillverkning inom bilindustrin och lantbruket, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Götlunda CNC Teknik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Götlunda CNC Teknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Götlunda CNC Teknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-470030.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Götlunda CNC Teknik AB är Fäger, Per Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Thor, Markus Albert som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Fäger, Satu Bella som är född 1968 och har titeln Suppleant, Harrysson, Anneli Birgitta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Davidsson, Stig Lars-Åke som är född 1947 och har titeln Revisor, Ahl, Nils Arne Tommy som är född 1945 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Götlunda CNC Teknik AB har 556522-6122 som sitt organisationsnummer.