Alf Olofsson Ventilation & Kontroll AB

Västra Götalands län

Information

Alf Olofsson Ventilation & Kontroll AB är ett bolag som finns i Skövde. I Alf Olofsson Ventilation & Kontroll AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olofsson, Alf Georg som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellman, Maud Gunhild Elisabet som är född 1947 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Alf Olofsson Ventilation & Kontroll AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Alf Olofsson Ventilation & Kontroll AB på telefon 0500-488500.

Bolaget skall bedriva verksamhet med installation, projektering och besiktning av ventilationsanläggningar samt försäljning av ventilationsmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Alf Olofsson Ventilation & Kontroll AB av bolagstypen Aktiebolag.

Alf Olofsson Ventilation & Kontroll AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Alf Olofsson Ventilation & Kontroll AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Alf Olofsson Ventilation & Kontroll AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Alf Olofsson Ventilation & Kontroll AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Alf Olofsson Ventilation & Kontroll AB har 556523-2518 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.