Beam AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva frisersalong med försäljning av hårvårdsprodukter samt marknadsföring, reklam och utformning ävensom därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Beam AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Beam AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 1995-11-10 så skapades Beam AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556527-1565 är organisationsnummret för företaget som finns i Skövde.

Just nu är Beam AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Beam AB så går det att nå dem via telefon på 0500-487016 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Beam AB är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .