John Olssons Lager & Distribution Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

John Olssons Lager & Distribution Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där John Olssons Lager & Distribution Aktiebolag finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. John Olssons Lager & Distribution Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket John Olssons Lager & Distribution Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. John Olssons Lager & Distribution Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till John Olssons Lager & Distribution Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gruvg. 4, 541 31, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0500-445195.

Skövde arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är John Olssons Lager & Distribution Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

John Olssons Lager & Distribution Aktiebolag har idag 556527-9436 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för John Olssons Lager & Distribution Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är att tillhandahålla lager- och distributionstjänster samt försälja produkter till fordon samt bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I John Olssons Lager & Distribution Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Claes-Göran som är född 1951 och har titeln VD, Olsson, Claes-Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Nils Tony Lennart som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lindh, Ernst Gustaf Niklas som är född 1972 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .