Simao Dogan Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Simao Dogan Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Simao Dogan Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Simao Dogan Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Simao Dogan Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1996-02-20. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Simao Dogan Aktiebolag ska trivas.

Simao Dogan Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-08-07. I Skövde så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva restaurangrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Simao Dogan Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-08-07.

Idag är Simao Dogan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Simao Dogan Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-415530.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Simao Dogan Aktiebolag är Dal, Kemal som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Dal, Abraham Christoffer som är född 1988 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Stig Göran som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Simao Dogan Aktiebolag har 556529-4062 som sitt organisationsnummer.