Interaktiv Optimal media Skövde Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall producera och försälja interaktiv multimedia, datadesign, marknadsföringstjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Interaktiv Optimal media Skövde Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Interaktiv Optimal media Skövde Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 1996-03-05 så skapades Interaktiv Optimal media Skövde Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Interaktiv Optimal media Skövde Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Interaktiv Optimal media Skövde Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556529-8519 är organisationsnummret för företaget som finns i Skövde.

Just nu är Interaktiv Optimal media Skövde Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Interaktiv Optimal media Skövde Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0500-459696 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Interaktiv Optimal media Skövde Aktiebolag är Rosengren, Patrik Leif Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vilhelmsson, Siv Inger Marie-Louise som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Schelander, Lars Olof Ivar som är född 1940 och har titeln Suppleant, Ottarson, Magnus Stefan som är född 1965 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .