Mats och Gunnar Johansson Bygg & Snickeri AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, fastighetsförvaltning och utföra fastighetsservice ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mats och Gunnar Johansson Bygg & Snickeri AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Mats och Gunnar Johansson Bygg & Snickeri AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 1996-03-14 så skapades Mats och Gunnar Johansson Bygg & Snickeri AB och verksamheten är har F-skattsedel Mats och Gunnar Johansson Bygg & Snickeri AB har haft det sedan 1996-01-01.

Mats och Gunnar Johansson Bygg & Snickeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556529-9608 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skövde.

Just nu är Mats och Gunnar Johansson Bygg & Snickeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Mats och Gunnar Johansson Bygg & Snickeri AB så går det att nå dem via telefon på 0500-462072 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Mats Erik Mikael -Johansson, Nils-Gunnar Arvid

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mats och Gunnar Johansson Bygg & Snickeri AB är Johansson, Nils-Gunnar Arvid som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Mats Erik Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Marita Helena som är född 1956 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor.