ELECTUS Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

ELECTUS Aktiebolag är ett företag som finns i Skövde. I ELECTUS Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wigh, Lars Roland som är född 1962 och har titeln VD, Wigh, Marja som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Wigh, Lars Roland som är född 1962 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med ELECTUS Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå ELECTUS Aktiebolag på telefon 0500-428090.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och utbildning inom transport- och säkerhetsbranschen. Översättningar och framställan av annan skriftlig produktion. Handel med varor inom transport- och säkerhetsbranschen.

Idag är ELECTUS Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

ELECTUS Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

ELECTUS Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och ELECTUS Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ELECTUS Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

ELECTUS Aktiebolag har 556538-4053 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.