Lindér Livsmedel AB (Vi - Rydshallen)

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva detaljhandel och partihandel inom området dagligvaror samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska handla med värdepapper och handha förvaltning av värdepapper, dock ej bank eller fondkommissionärrörelse.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lindér Livsmedel AB (Vi - Rydshallen) vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Lindér Livsmedel AB (Vi - Rydshallen) en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 1997-01-28 så skapades Lindér Livsmedel AB (Vi - Rydshallen) och verksamheten är har F-skattsedel Lindér Livsmedel AB (Vi - Rydshallen) har haft det sedan 1997-01-01.

Lindér Livsmedel AB (Vi - Rydshallen) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556538-6645 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skövde.

Just nu är Lindér Livsmedel AB (Vi - Rydshallen) Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Lindér Livsmedel AB (Vi - Rydshallen) så går det att nå dem via telefon på 0500-435080 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lindér Livsmedel AB (Vi - Rydshallen) är Lindér, Peter Göran som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindér, Lisbeth Yvonne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Spångberg, Bo Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Sydrevisioner Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .