Bataljonen Byggledning AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Bataljonen Byggledning AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Bataljonen Byggledning AB är ett av dem. Statusen för Bataljonen Byggledning AB är att Bolaget är aktivt.

Bataljonen Byggledning AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-02-13. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där företaget finns i jobbar för att företag som Bataljonen Byggledning AB ska trivas.

Bataljonen Byggledning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Skövde så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, sälja tjänster avseende skötsel och administration av fastigheter, driva jordbruksrörelse förenad med hästsportsverksamhet även som idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bataljonen Byggledning AB inte är momsregistrerat.

Idag är Bataljonen Byggledning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Bataljonen Byggledning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-419450.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bataljonen Byggledning AB är Gudmundsson, Stig Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Gudmundsson, Margit Elisabeth som är född 1948 och har titeln Suppleant, Karlsson, Anders Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, RevisorsCentrum i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .

Bataljonen Byggledning AB har 556539-3468 som sitt organisationsnummer.