Chrissman Consulting & Trading AB

Västra Götalands län

Information

Chrissman Consulting & Trading AB är en verksamhet som finns i Skövde. I Chrissman Consulting & Trading AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Claesson, Claes Ivar som är född 1966 och har titeln VD, Claesson, Claes Ivar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Arne Ivar Karl som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nordström, Erik Börje Reinhold som är född 1955 och har titeln Revisor, bn Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Chrissman Consulting & Trading AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Chrissman Consulting & Trading AB på telefon 0500-480839.

Bolaget skall bedriva import av livsmedel, heminredning, hud- och egenvårdsprodukter, skor, kläder och därvid förenlig verksamhet. Närbutik, läkarpraktik inkl. företagsläkeri samt extern medicinsk konsultationsverksamhet inkl. läkarstafett, catering och fastig hetsförvaltning och därvid förenlig verksamhet. Rederiverksamhet med kringliggande arrangemang, renovering av fartyg och båtchar ter samt därvid förenlig verksamhet. Bolaget skall också bedriva konsultverksamhet inom ekonomi och verksamhetsstyrning.

Idag är Chrissman Consulting & Trading AB av bolagstypen Aktiebolag.

Chrissman Consulting & Trading AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Chrissman Consulting & Trading AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Chrissman Consulting & Trading AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Chrissman Consulting & Trading AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Chrissman Consulting & Trading AB har 556539-3880 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.