SKFM Örjan Lundström AB

Västra Götalands län

Information

SKFM Örjan Lundström AB är en verksamhet som finns i Skövde. I SKFM Örjan Lundström AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundström, Nils Gunnar Örjan som är född 1962 och har titeln VD, Lundström, Nils Gunnar Örjan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Leif Richard som är född 1966 och har titeln Suppleant, Torén, Lars-Erik Raymond som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SKFM Örjan Lundström AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SKFM Örjan Lundström AB på telefon 0500-415787.

Bolaget skall bedriva sotning och projektering, konstrukion och montage av ventilationsanläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är SKFM Örjan Lundström AB av bolagstypen Aktiebolag.

SKFM Örjan Lundström AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SKFM Örjan Lundström AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och SKFM Örjan Lundström AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SKFM Örjan Lundström AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

SKFM Örjan Lundström AB har 556542-7381 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.