Stig Timmerborg Livs AB (Ica Nära Norrmalm)

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Stig Timmerborg Livs AB (Ica Nära Norrmalm). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Skövde här finns det många olika Aktiebolag. Stig Timmerborg Livs AB (Ica Nära Norrmalm) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Skövde jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Stig Timmerborg Livs AB (Ica Nära Norrmalm) är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556546-9920.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0500-415656 alternativt besöka eller skicka post till Stig Timmerborg Livs AB (Ica Nära Norrmalm) på följande adress Gustav Adolfs g. 6, 541 45, Skövde.

Stig Timmerborg Livs AB (Ica Nära Norrmalm) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Stig Timmerborg Livs AB (Ica Nära Norrmalm) så sitter följande personer i styrelsen: , , Gunnarsson, Kent Gunnar som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall som medlem i ICA Förbundet bedriva detaljhandels- rörelse med dagligvaror och annan därmed förenlig verksamhet.