Go'Berts Konfektyr AB

Västra Götalands län

Information

Go'Berts Konfektyr AB är ett bolag som finns i Skövde. I Go'Berts Konfektyr AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Annér, Nils Åke Robert som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Emanuelsson, Anna-Lena Margareta som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Smedberg, Lars Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Go'Berts Konfektyr AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Go'Berts Konfektyr AB på telefon 0500-471500.

Bolaget skall idka partihandel med konfektyrer och handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Go'Berts Konfektyr AB av bolagstypen Aktiebolag.

Go'Berts Konfektyr AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Skövde arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Go'Berts Konfektyr AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Go'Berts Konfektyr AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Go'Berts Konfektyr AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Go'Berts Konfektyr AB har 556549-3920 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.