Hans Leuchovius AB

Västra Götalands län

Information

Bolagets verksamhet är vägtransport av gods, bygg- och anläggningsarbeten, lantbruksverksamhet, utbildning inom transport- och anläggningsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hans Leuchovius AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skövde så är Hans Leuchovius AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skövde arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Skövde och i Västra Götalands län. Redan 1998-03-16 så skapades Hans Leuchovius AB och företaget är har F-skattsedel Hans Leuchovius AB har haft det sedan 1998-01-01.

Hans Leuchovius AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556553-8880 är organisationsnummret för företaget som finns i Skövde.

Just nu är Hans Leuchovius AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Hans Leuchovius AB så går det att nå dem via telefon på 0500-433187 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Leuchovius, Hans Gunnar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hans Leuchovius AB är Leuchovius, Hans Gunnar som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Anemo, Lars Erik Göran som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Tidell, Åke Johnny Oliver som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Leuchovius, Johanna Iréne Charlotta som är född 1976 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor.