Karlén Din Murare Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556554-7485 är organisationsnummer för bolaget Karlén Din Murare Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Karlén Din Murare Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Karlén Din Murare Aktiebolag finns i.

Karlén Din Murare Aktiebolag har varit registrerat sedan 1998-04-03 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Karlén Din Murare Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Karlén Din Murare Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Karlén Din Murare Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Karlén Din Murare Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0500-434373 eller genom brev på följande adress:
Gullvivev. 17, 541 55, Skövde

Bolaget skall driva bygg- och anläggninsverksamhet med inriktning på murning, renovering och underhåll av skorstenar och eldstäder samt försäljningsverksamhet av detsamma samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Karlén Din Murare Aktiebolag och det är Karlén, Per-Ola som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlén, Anna-Carin som är född 1964 och har titeln Suppleant, Karlsson, Anders Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Oskarsson, Erik Jan-Olof som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, RevisorsCentrum i Skövde AB som är född och har titeln Revisor,