Colargo System Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Skövde finns det ett Aktiebolag som heter Colargo System Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Colargo System Aktiebolag i Västra Götalands län. Skövde är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Colargo System Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1998-06-30 så har Colargo System Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Colargo System Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Colargo System Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Öglunda Grangården 4, 532 92, Axvall. Vi ni istället prata med Colargo System Aktiebolag så kan ni göra det på 0511-63691.

Bolaget skall utveckla och leverera produkter och tjänster inom data såsom systemutveckling, verksamhetsanalyser, installationer och utbildning samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Karlsson, Pär Josef Harry som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Anna Elisabet som är född 1972 och har titeln Suppleant, Williamsson, Eva-Britt Marianne som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Colargo System Aktiebolag har 556556-9372 som sitt organisationsnummer.