Database Productions i Skövde AB

Västra Götalands län

Information

Database Productions i Skövde AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Database Productions i Skövde AB finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Database Productions i Skövde AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Database Productions i Skövde AB har haft sedan 1998-01-01. Database Productions i Skövde AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Database Productions i Skövde AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Långg. 13, 541 30, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3709497.

Skövde arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Database Productions i Skövde AB Privat, ej börsnoterat.

Database Productions i Skövde AB har idag 556558-1591 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Database Productions i Skövde AB

Bolaget skall bedriva framställning av databaser för användning på CD-ROM och via internet samt därmed förenlig verksamhet.

I Database Productions i Skövde AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Augustsson, Jonas Bertil som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Alfelt, Lars-Arne Kenneth som är född 1962 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, .