Nya Modegrillen Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556564-4894 är organisationsnummer för bolaget Nya Modegrillen Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nya Modegrillen Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skövde som är den kommunen som Nya Modegrillen Aktiebolag finns i.

Nya Modegrillen Aktiebolag har varit registrerat sedan 1998-12-22 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nya Modegrillen Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Nya Modegrillen Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skövde som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nya Modegrillen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Nya Modegrillen Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0500-414443 eller genom brev på följande adress:
Stationsg. 3, 541 30, Skövde

Bolaget skall bedriva matservering, handla med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nya Modegrillen Aktiebolag och det är Brännhult, Ann-Britt Tora Kristina som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Brännhult, Maria Camilla som är född 1972 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor,