Summa Mediateknik AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skövde och Summa Mediateknik AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Summa Mediateknik AB är ett av dem. Statusen för Summa Mediateknik AB är att Bolaget är aktivt.

Summa Mediateknik AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-01-28. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Skövde där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Summa Mediateknik AB ska trivas.

Summa Mediateknik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Skövde så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och utveckling av produktionssystem till grafiska branschen och övrig informationsproducerande organisationer samt därmed förenlig verksamhet. Försäljning av datoriserad prodouktionsutrustning för grafiska branschen. Service, installation och underhåll av dito. Utbildning i datorbaserad grafisk produktion.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Summa Mediateknik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Summa Mediateknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Skövde.

Vill man komma i kontakt med Summa Mediateknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0500-459130.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Appell, Anders Gustav -Persson, Eva Kristina -Persson, Per Anders -Svensson, Per Håkan.

De som är på något sätt har med Summa Mediateknik AB är Appell, Anders Gustav som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Eva Kristina som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Per Håkan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Claes Erik Gustav som är född 1957 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Summa Mediateknik AB har 556565-3242 som sitt organisationsnummer.