JKB Fastighets AB

Västra Götalands län

Information

JKB Fastighets AB är ett av många verksamheter som finns i Skövde. Det är nämligen den kommunen som JKB Fastighets AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

JKB Fastighets AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

JKB Fastighets AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1999-01-22. Men sedan 1999-01-01 så har JKB Fastighets AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Norregårdsv. 34, 541 34, Skövde. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JKB Fastighets AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0500-427002.

Skövde arbetar för att verksamheter som JKB Fastighets AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JKB Fastighets AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JKB Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JKB Fastighets AB och det är följande personer, Brunér, Karl Jonathan som är född 1970 och har titeln VD, Brunér, Karl Jonathan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Brunér, Margareta Debora som är född 1942 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Thomas Karl Arne som är född 1944 och har titeln Revisor, Thomas Arvidsson som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för JKB Fastighets AB är 556565-3457.