Avbytartjänst Resurserna Skaraborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Avbytartjänst Resurserna Skaraborg Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skövde som är den kommunen där Avbytartjänst Resurserna Skaraborg Aktiebolag finns. I Skövde så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Avbytartjänst Resurserna Skaraborg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Avbytartjänst Resurserna Skaraborg Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. Avbytartjänst Resurserna Skaraborg Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Avbytartjänst Resurserna Skaraborg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rådhusg. 1, 541 30, Skövde men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0500-412820.

Skövde arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Avbytartjänst Resurserna Skaraborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Avbytartjänst Resurserna Skaraborg Aktiebolag har idag 556568-5293 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Stigson, Per Ulrik är den som för stunden ansvarar för Avbytartjänst Resurserna Skaraborg Aktiebolag

Bolaget skall utföra servicetjänster inom jordbruk, servicetjänster till andra företag och privatpersoner företrädesvis på lands- bygd, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Avbytartjänst Resurserna Skaraborg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stigson, Per Ulrik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bäckström, Anders Ingemar som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Gunnar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Stigson, Karin Margareta Elisabet som är född 1953 och har titeln Suppleant, Eliasson, Claes Erik Gustav som är född 1957 och har titeln Revisor, Kärmander, Ing-Marie Monica som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantLR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .